زعفران یکی از محبوبترین و مشهورترین چاشنیهای غذا در ایران و دنیا است. با زعفران میتوانید رنگ، بو و طعم غذایی که در حال پخت آن هستید که بهتر کنید. زعفران نه تنها در پخت و پذ غذاهای مختلف کاربرد دارد، بلکه از خواص درمانی مختلفی هم بهره میبرد. از جمله خواص زعفران میتوانیم به بهبود درد شکم، ضد افسردگی و ایجاد نشاط، جلوگیری از حمله قلبی و کاهش فشار خون اشاره کرد. زعفران درجه یک تلقی مصطفوی به مقدار 4٫608 گرم جزو زعفرانهای درجه یک قرار میگیرد که به صورت رشتهای هم راهی بازار ...